Registrácia
návrhu projektu na UJS (Výpis z elektronického systému CEP) |
|||||||
Grantová agentúra : | TEMPUS | ||||||
Program : | KA220-HED - Cooperation partnerships in higher education | ||||||
Webová stránka projektu : | https://www.ujs.sk/hu/tudomany/kutatasi-palyazatok/erasmus-ka2-strategiai-partnersegek.html | ||||||
Číslo projektu : | 2022-2-HU01-KA220-HED-000094859 | ||||||
Názov projektu: | Education and training development for the treatment of food allergies in the HoReCa sector | ||||||
Žiadateľ: | UJS | ||||||
Partneri, spoluriešitelia: | BBS, UNIVERSIDADE PORTUCALENSE INFANTE D HENRIQUE-COOPERATIVA DE ENSINO SUPERIOR CRL, ISTANBUL MEDENIYET UNIVERSITY | ||||||
Zodpovedný riešiteľ: | PhDr. Enikő Kahler Korcsmáros, PhD. | ||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Administrátor projektu: | Hrozenská Silvia Ing. PhD. | ||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Finančný manažér projektu: | Virágová Oľga Ing. | ||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Dekan fakulty: | 0 | ||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Požadovaný finančný príspevok: | 49471 EUR | ||||||
Spolufinancovanie z vlastných zdrojov: | 0 EUR | ||||||
Začiatok riešenia: | 01.01.2023 | ||||||
Koniec riešenia: | 28.02.2025 | ||||||
Miesto uloženia originálov: | projektové oddelenie UJS | ||||||
Vedúci zamestnanec oddelenia verejného obstarávania a nákupu UJS: | |||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Vedúci zamestnanec projektového oddelenia UJS: | |||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Kvestor UJS: | |||||||
Podpis:__________________________________ | |||||||
Dátum registrácie : 15.03.2023 | |||||||
Príloha : |